• Wat we doen

Samenkomsten

Leuk dat u de wekelijkse samenkomst wilt bezoeken! De Filadelfia Gemeente komt iedere week op zaterdag om 20:00 uur samen. De zaal is vanaf 19:30 uur geopend. Wat kunt u verwachten?

Dankzegging, lofprijs en aanbidding

In Psalm 100 laat koning David een hele belangrijke sleutel zien om de weg naar Gods aanwezigheid te kunnen vinden en om de Zalving vrij te zetten. De route die hij laat zien is die van dankzegging, lofprijs en aanbidding. Daarom beginnen wij hier iedere dienst mee. Hoe moeilijk het leven soms ook kan zijn, er is altijd wel iets waar we God voor kunnen danken. Dat zijn niet slechts woorden, dat is een houding van het hart. Met een dankbaar hart, voor wat Hij voor ons gedaan heeft, willen wij tot Hem gaan. Met lofprijs gaan wij de weg door Zijn voorhoven, richting de troon van God. Met aanbidding in geest en in waarheid geven wij Hem de eer die Hem toekomt. Wanneer we Hem werkelijk met ons hele hart aanbidden, dan is dat voor God als een reukwerk dat opstijgt tot Zijn troon en zal de Zalving gaan stromen. De Zalving is het profetische beeld van Zijn Heilige Geest.

Onderwijs

God spreekt altijd. Hij heeft altijd een boodschap voor ons. Door Zijn hele Woord heen is er altijd weer iets nieuws te leren. Tijdens de samenkomsten besteden wij tijd aan het leren van Gods Woord, onder de leiding van de Heilige Geest. De Heer Jezus Christus Zelf heeft ons in Zijn Woord geleerd dat wanneer wij vragen dat we dan zullen ontvangen, wanneer we zoeken dat we zullen vinden en wanneer we kloppen dat de deur voor ons zal worden geopend (Mattheus 7:7). Het is Jezus Die, door Zijn Heilige Geest, ons verstand opent zodat wij Zijn Woord kunnen begrijpen (Lukas 24:45) en wanneer wij in Zijn Woord blijven, dan blijft Jezus ook in ons en zal de kracht van God met ons zijn (Johannes 15:1-8). Tijdens de samenkomsten zullen we gaan vragen, zoeken en kloppen, in het geloof dat wij een God dienen die ons in ieder opzicht kan en zal helpen.

Persoonlijk gebed

Tijdens iedere dienst zal er altijd gelegenheid zijn voor gebed voor persoonlijke noden, genezing of bevrijding, voor een ieder die dat wil. Er gebeurt echter niets zonder uw goedvinden. Wanneer u uitgenodigd word voor persoonlijk gebed, dan bent u altijd vrij om dit te aanvaarden of om dit te weigeren. Wij willen er voor u zijn en naast u staan in de noden die u heeft, in het geloof dat wij een God dienen die bij machte is om in iedere situatie een keer te brengen.

Fellowship

Na afloop van de samenkomst er ruimte voor fellowship (elkaar leren kennen, een goed gesprek e.d.) en is er koffie en thee verkrijgbaar.

Bij deze nodigen wij u van harte uit om een dienst te bezoeken. U bent van harte welkom!

Filadelfia Gemeente
Rijksstraatweg 92
3316 EH DORDRECHT

Neem de ingang bij Autobedrijf de Heer. De samenkomst ruimte bevind zich op de 1e etage.
Er is geen lift aanwezig. De ruimte is helaas niet goed toegankelijk voor minder validen.

Social Media