• Nieuwe bezoekers

Alpha Cursus

Misschien ben je al enige tijd op zoek naar antwoorden over het Christelijke geloof. Of wellicht ben je onlangs tot geloof gekomen en wil je graag meer leren en groeien in geloof. De Alpha cursus geeft daar alle gelegenheid voor. 

De Alpha cursus is niet iets exclusiefs van de Filadelfia Gemeente Dordrecht, maar een wereldwijd initiatief, waar ook wij ruimte voor bieden. Wat is Alpha? Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Je luistert naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom. Kijk onder het kopje “Actueel” wanneer de eerstvolgende Alpha cursus start en meld je aan!

Social Media